Croisants

Ingredients

500gr farina de mitja força
10gr sal
40gr sucre
250ml llet
25gr llevadura fresca
200gr mantega
1 ou (per pintar)

Elaboració

Pastar tots els ingredients excepte la mantega i l’ou fins aconseguir la uniformitat i elasticitat adient.
Deixar reposar la massa 10 minuts a la nevera.
Estirar la mantega damunt paper vegetal fins a aconseguir un rectangle de 1 centímetre de gruixa.
Estirar la pasta fent un rectangle 3 vegades mes ample que el rectangle de la mantega, i una mica més alt.
Posar la mantega damunt la pasta situada enmig.
Tapar dels 2 costats i deixar reposar 10 minuts a la nevera
Fer 3 vegades un plegat senzill, com s’explica al vídeo següent:
https://www.youtube.com/watch?v=slQv5VHeO8Q&list=PLDbekoB10ixNSOOQn_swjYwHOxMTVdpYK

Trucs i consells

Share on facebook
Share on whatsapp