Search

Donuts al forn

Ingredients

7-8gr llevadura seca de pa
450gr farina de mitja força
50gr sucre + 15gr sucre avainillat
5gr sal
1 ou mitjà (50gr aprox)
220ml llet
50gr mantega

Glasejat:
100gr sucre en pols
10gr sucre avainillat
40ml llet

Elaboració

Pastar tots els ingredients, en tenir una masa homogènia afegir la mantega a poc a poc.
Deixar tovar la massa fins que dupliqui el volum.
Baixar el tou i fer bolles de 33-35gr.
fer-los un forat al mig amb el dit i col·locar-les a un motlle de donut de silicona
Deixar tovar fins que sobresurtin lleugerament del motle.
Coure a forn baix, uns 150 ºC durant 8-10min
Pintar amb glasejat just en sortir del forn. En haver refredat pintar l’altre cara.
Disfrutar

Trucs i consells

És molt recomanable utilitzar una màquina per pastar la masa.
Millor emprar motles de silicona perquè la cocció es més suau. Jo empr aquests:
https://amzn.to/46wn3bi

Receptes relacionades